Lemnul și rășina epoxidică

Ce este rășina epoxidică?

Sub numele de rasini epoxidice se găsește o gama foarte largă de produse industriale.  Se găsesc rășini transparente sau colorate, mono sau bicomponente. 

În ultima vreme o combinatie foarte reusita este între rășina epoxidica și lemn pentru a obține piese din mobilier dintre cele mai diferite. Mulți dintre voi își amintesc cu siguranta florile sau trifoiul cu patru foi imortalizate într-o bucata de rasina. În ultimul timp însă designerii din întreaga lume lume au redescoperit rasina, folosind-o pentru a obține obiecte spectaculoase.

Rezultatul final al aplicării de rasina epoxidica pe un blat de lemn are efectul chihlimbarului pentru insectele capturate. Imortalizează într-o bulă a timpului tot ceea ce acoperă sau înglobează. Partea de suprafață este extrem de dură și lucioasă, asta dacă finisajul a fost realizat în condiții bune. 

 

Am creat un loc în care pasiunea, lemnul și rașina epoxidică se combină armonios rezultând o simfonie de culori și forme unice, menite să transforme orice casă în acasă. Transpunem idei îndrăznețe în piese de mobilier și decorațiuni unicat cu care venim în întâmpinarea clienților noștri pentru a-i ajuta în amenajarea unui cămin cald și primitor.

Kuko Art Design pune la dispoziția ta o gamă largă de elemente de mobilier și decorațiuni din lemn, metal și rășină epoxidică create după propria ta viziune, în forme și culori care să transpună personalitatea ta în cele mai îndrăznețe piese.