FOLOSEȘTE CODUL #KUKOFREE PENTRU TRANSPORT GRATUIT LA PRIMA TA COMANDĂ!

Magia Kuko

Am creat un loc în care pasiunea, lemnul și rășina epoxidică se combină armonios rezultând o simfonie de culori și forme unice, menite să transforme orice casă în acasă. 

Transpunem idei îndrăznețe în piese de mobilier și decorațiuni unicat cu care venim în întâmpinarea clienților noștri pentru a-i ajuta în amenajarea unui cămin cald și primitor.

 

Descoperă povestea atelierului Kuko prin calitatea și finisajul produselor create manual din lemn, metal și rășină epoxidică.

Produse realizate cu ❤️

Prețuim relația cu clienții noștri, ne angajăm să le respectăm dorințele și să le punem în practică în așa fel încât produsul final să se ridice la așteptările lor, în același timp respectând cele mai înalte standarde de calitate.

Pentru produsele realizate la comandă lucrăm îndeaproape cu clienții, astfel încât rezultatul să corespundă în totalitate dorințelor lor.

Punem accent pe originalitate, fiecare piesă realizată în atelierul nostru fiind unică și, în același timp, personalizăm obiectele, fie că sunt elemente de mobilier sau decorațiuni, în funcție de dorințele clientului.

Considerăm misiunea îndeplinită în momentul în care reușim să aducem bucurie în sufletelor celor care au încredere în noi.

Elena Bisca (Co-fondatoarea Kuko Art Design)

Comandă online 24/7

Comandă rapid și ușor doar cu telefonul.

Retur gratuit

Retur gratuit 14 zile de la livrare.

Livrare gratuită

Livrare gratuită la comenzile de peste 249,90 RON.

Plată online securizată

Plata online cu cardul securizată prin EuPlătesc.

FAQ

Toate produsele Kuko Art Design sunt realizate în atelierul Kuko: produse realizate manual, unice, din lemn, rășină epoxidică și metal. *De aceea și unele produse stoc pot varia puțin față de imaginea prezentată.

Ne angajăm și ne dorim să realizăm produse custom care să reflecte imaginea noului proprietar. Bineînțeles, și produsele stoc (sau deja create / prezentate) pot fi recreate în orice dimensiuni aveți nevoie. Pentru mai multe detalii și ofertă de preț, vă rugăm să ne contactați telefonic sau pe adresa de email prezentă în website.

Livrarea produselor stoc se realizează standard în termen de max. 15 zile (pe teritoriul României), dar scopul nostru este ca produsul / produsele comandate să ajungă în câteva zile la noul proprietar!

Acasă
Magazin
Lista de dorințe0
Înapoi la începutul paginii

Căutați produse

Produsul a fost adăugat în coș