FOLOSEȘTE CODUL #KUKOFREE PENTRU TRANSPORT GRATUIT LA PRIMA TA COMANDĂ!

Potrivit legislatiei in vigoare, Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris Vanzatorului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului cu suportarea cheltuielilor de returnare.
Cumparatorul este informat asupra faptului ca, in cazul in care Bunurile a caror returnare prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri mecanice sau, dupa caz, electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din pretul Bunului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse. In cazul exercitarii dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face in cel mult 14 de zile de la data solicitarii returului, sub beneficiul receptiei cantitative si calitative a returului, conform prezentei politici, prin aceeasi metoda de plata.
Cumparatorul suporta doar costurile directe legate de returnarea Bunurilor, cu exceptia cazului in care Vanzatorul accepta sa suporte acele costuri.
Cumparatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.
Livrarea si transportul sunt servicii distincte, oferite de catre noi, ce comporta optiunea Cumparatorului si plata unui pret. Pentru serviciul de retur al bunurilor, sunt exceptate de la exercitarea acestuia serviciile de livrare si transport al Bunurilor, daca Cumparatorul a exprimat in prealabil acordul expres pentru executarea acestora.
Sunt exceptate de la exercitarea dreptului de retur produsele realizate dupa specificatiile si instructiunile Cumparatorului sau personalizate distinct pentru acesta, produsele care se pot deterioara sau degrada rapid, produsele ce sunt parte a unui ansamblu si nu pot fi, prin natura acestora, separate de celelalte elemente componente.
In cazul in care va putem ajuta cu alte informatii, va rugam sa ne scrieti la adresa: office@kuko.ro. In plus, puteti completa formularul de retur si trimite catre aceeasi adresa de email: office@kuko.ro. Descarcati formularul de retur pentru produsele Kuko achizitionate de pe www.kuko.ro aici: Formular Retur.

Acasă
Magazin
Lista de dorințe0
Înapoi la începutul paginii

Căutați produse

Produsul a fost adăugat în coș